Dec 30, 2012


Snowboard style!

Snowboarding

Dec 3, 2012

Belgium


Savner Danmark rigtig meget men jeg begynder at føle mig mere hjemme i Belgien end jeg gjorde i starten. Det er rigtig svært at skulle vænne sig til et nyt sted at bo samtidig med en ny skole og et nyt system.. Har det bedre og bedre hernede, bortset lige fra tanken om at jeg har eksamener i næste uge.
Men det følger vel altid med. Var til Swedish house mafia koncert her forleden med mine 2 svenske veninder på billedet - virkelig virkelig fedt! Vi havde brugt lidt ekstra penge på det fordi vi gerne ville have vip billetter og vi endte med at overnatte på et hotel fordi det tager lidt over en time at køre fra koncerten og hjem til mig.. Rigtig hyggeligt ville ønske jeg kunne gøre det igen!

Miss Denmark a lot right know but i am starting to feel more at home in Brussels then i did in the beginning. It takes some time to get used to a new place to live plus new friends and a whole new school, it's a fantastic experience for me - when you dont think about the fact that i have exams next week.. went to a SHM concert in the weekend - couldn't have been more epic than it was..

- M.M